Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Projekt - Träning för tävling 2017"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Projekt - Träning för tävling 2017


I projektet Träning för tävling annordnas tre olika träningstillfällen. Två på annan ort och ett på hemmaplan. Detta för att ge våra ungdomar och hästar större erfarenhet inför tävlingar och andra träningar.

Första träningen sker i April, på annan ort, då vi hyr ett ridhus och tränar hoppning / markarbete för Carina. Denna träningen syftar till att ryttarna och hästarna ska träna på att befinna sig på annan ort och träna. 

Andra träningen sker i Maj, även den på annan ort, då vi åker hem till en dressyrtränare. Att träna för någon man inte ridit för innan kan ge mycket erfarenhet och man kan dessutom få helt nya tips då man blir sedd med andra ögon. 

Den tredje och sista träningen i projektet sker i Juni på hemmaplan. Vi hyr en dressyrdomare och rider dressyrprogram. Träningen ska fungera precis som en dressyrtävling och kräver därmed en del planering av både ryttare och arrangörer. Att rida ett dressyrprogram och bli bedömd är lärorikt då ryttare och hästar får konkreta utvecklingsområden att arbeta vidare med. 

 

I detta projektet har vi sökt Kronan på Verket pengar för att så många som möjligt ska kunna delta. Framförallt på den sista träningen finns möjlighet för ALLA att vara med då man kan rida på sin egen nivå.

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Sollebrunns RK - Ridsport
Erskavägen 46 Saxhögen
44172 Sollebrunn

Kontakt:
Tel: 0736696746, 032240832
E-post: sork@saxhogen.com

Se all info